top of page
papier_korrel_creme.jpg
mihaly-koles_S.jpg

Ik

Ik  ben Ingrid (°1969), vrouw, dochter, zus, mama, vriendin...

Zoals zovelen ben ik op dit pad gekomen vanuit noodzaak en verlangen.

Ik ben steeds nieuwsgierig geweest naar de mens en zijn drijfveren,
en hoe dit vorm krijgt in het samenleven en in de wereld.
Destijds ben ik als 18-jarige via een studie Politieke en Sociale wetenschappen begonnen met het bestuderen van de wereld :-)

Vanuit een gevoelde noodzaak heb ik nadien mijn eigen helingspad gelopen, iets wat nog steeds doorgaat,
en ik heb daarbij ervaren wat wel werkt en wat niet.

Vanuit het verlangen om te kunnen doorgeven wat ik zelf heb geleerd en een blijvende interesse in hoe de mens in elkaar zit, ben ik aan een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie begonnen.

Deze opleiding gaf mij een holistisch kader met aandacht voor lichaam en ziel, emoties, gedachten, gedrag, de mensen met wie we samenleven, de generaties voor en na ons…
En instrumenten om orde in de chaos te scheppen en verandering te initiëren.

Ik ben integratief psychotherapeut, wat betekent dat ik technieken uit verschillende therapeutische stromingen gebruik, afhankelijk van wat aansluit bij jou en wat je op dit moment nodig hebt.

Daarnaast zijn mijn eigen ervaringen met mindfulness, feldenkraïs en chi qong voor mij van heel grote waarde, ze beïnvloeden zowel wie ik ben als mijn werk als therapeut.

Ik bied op dit moment geen specifieke trauma-behandelingen aan, zoals EMDR, TRE, Brainspotting… Als je heel zware dingen hebt meegemaakt, verwijs ik je dan ook liever door naar een andere therapeut.

Ingrid4_orig_cirkel_tres.png
bottom of page